Με την ψυχή τους γλέντησαν στον Ολυμπιακό την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος Ελλάδας, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου να κλέβουν την παράσταση.

Το «ερυθρόλευκο» γλέντι έλαβε τόπο στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία», όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και η Φανή Δρακοπούλου, το οποίο δούλεψε και την Πέμπτη (όπου είναι κλειστό) ντυμένο στα χρώματα του Ολυμπιακού. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος διοργάνωσαν το καλύτερο δυνατό γλέντι, στο οποίο έσωσε το παρών και ο Αντώνης Ρέμος, ως καλεσμένος των προέδρων.

Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος τραγούδησε, το μικρόφωνο έπιασε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας του «χαμού» του πατέρα του, Ιωσήφ, και προσπάθησε με ένα μεγάλο χαμόγελο να διασκεδάσει με την υπόλοιπη ομάδα. Στα τραγούδια του χόρεψαν ζεμπέκικο τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος ήταν απόλυτα ήρεμος, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελίζ, η οποία είναι έγκυος και όπως ήταν λογικό, δεν κατάφερε να κάνει… αισθητή την παρουσία του. Ο Κώστας Παπανικολάου έκλεψε τις εντυπώσεις με τον λουλουδοπόλεμο, ενώ ο Μίλαν Τόμιτς πήρε τα εύσημα από τον Ελένη Φουρέιρα η οποία τον χαρακτήρισε «Όμορφο κύριο».

Το παρών έδωσε όλη η ομάδα του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι με τις γυναίκες ή συντρόφους τους, ενώ στο νυχτερινό κέντρο ήταν και οι Red Drops αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Δείτε video όπως τα δημοσίευσαν το «Newspistol.com» και το «redking.gr».