Ο Ουίλ Τσέρι μίλησε για όλους και για όλα σε Q&A στο Twitter μιλώντας για τον Βασίλη Σπανούλη, την άποψη του αποτελεί τον αδύναμο «κρίκο» του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού, για την απόφαση της ομάδας να αγωνιστεί στην Α2, αλλά και τον Τζίμερ Φριντέτ και άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του ρόστερ:  «Θα σε σταματήσω ακριβώς εκεί. Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο».

Για την Α2:«“Πάντα θέλεις να παίζεις στην κορυφαία λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης σε θέματα τα οποία πιστεύει η ομάδα ακράδαντα».

Για το αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα:«Η λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν τους ανθρώπους. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν».

Για τον Τζίμερ Φριντέτ:«Ο Τζίμερ είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, αλλά ξέρεις ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη, σε σχέση με την Κίνα, έτσι περιμένω να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο χρόνο θα του πάρει».

Σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη:«Θρύλος» ανέφερε μονολεκτικά ο Αμερικανός γκαρντ.