Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” τόνισε πως ο αγώνας κυμάνθηκε στα επίπεδα που ο ίδιος περίμενε, ενώ υπογράμμισε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός νίκησε μία ομάδα πιο έτοιμη. “Ηταν ένα τυπικό ματς πρεμιέρας και περιμέναμε και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά και το σκορ που θα κυμανθεί”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Υπήρχε άγχος γιατί όλοι έχουν προσδοκίες. Χάσαμε τον ρυθμό μας νωρίς γιατί ο Μάντζαρης φορτώθηκε με δύο φάουλ και ο Λο έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα και για το ότι κερδίσαμε μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Τέλος καλό, όλα καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον οποίο ελπίζω να τον κρατήσουμε στο γήπεδο”.

Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στάθηκε στο ότι η ομάδα του έδειξε υπερβολικό σεβασμό στον Ολυμπιακό, αλλά και στους 16 πόντους που επέτρεψαν οι παίκτες του στον Βασίλη Σπανούλη: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλό μας και επιτρέψαμε στον Σπανούλη να βρει χώρους και να πετύχει 16 πόντους. Στο τέλος του αγώνα, η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή”.