Φουλ για τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα πάει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα, με τον Μίλαν Τόμιτς να θεωρεί την ομάδα του έτοιμη να υποτάξει στο ΣΕΦ το σύνολο του Μάρκο Κρέσπι. Ο προπονητής των “Ερυθρολεύκων” έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ικανότητα των Βάσκων στο σουτ, εξήρε το ταλέντο του Τομά Ερτέλ, μίλησε για το θέμα του κόουτς που έχει γίνει “μύλος” από τότε έφυγε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ έκανε λόγο και για την ήττα με την Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικότερα όσα είπε:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Εχουμε δει πολύ στο video την Λαμποράλ Κούτσα και την έχουμε αναλύσει. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Εχει καλούς σουτέρ, τον Μπέρτανς, τον Σαν Εμετέριο, αλλά πιο σημαντικός είναι ο Ερτέλ που μοιράζει ασίστ και σκοράρει. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, καθώς παίζουμε στην έδρα μας».

«Εμείς με την Κηφισιά περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι από την Βαλένθια. Συνήθως, όπως ξεκινάς ένα παιχνίδι έτσι το τελειώνεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν χάθηκε, όμως, τίποτα. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και σιγά-σιγά χτίζουμε την ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσεις δυνατά και να δείξεις στον αντίπαλο πως δεν μπορεί να σε κερδίσει. Υπάρχουν τα πάνω-κάτω στην απόδοση. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 

«Ο Ερτέλ είναι ο παίκτης που κρατάει την ομάδα. Σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Είναι παίκτης που παίζει με αυτοπεποίθηση, γιατί έκανε καλά παιχνίδι με την Εθνική ομάδα».

«Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες για το ποιος λείπει και δεν λείπει. Ολοι ξέρουμε ποιοι είναι τραυματίες και ποιοι λείπουν. Πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ντάνστον είχε ένα πρόβλημα και κατά 90%   είναι έτοιμος».
Οσον αφορά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είπε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα».

«Το θέμα του προπονητή είναι ένα πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να κερδίσει την Λαμποράλ Κούτσα».