Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα του Απόλλωνα στο κλειστό του ΣΕΦ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για την ομάδα του Πειραιά. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε επίσης πως οι αγώνες με την ομάδα της Πάτρας στα πλέι οφ θα βοηθήσουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης να μπουν στη φιλοσοφία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ για να γιορτάσουν μαζί μας την κατάκτηση του τροπαίου. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Απόλλωνα και δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολα τα ματς στα πλέι οφ. Για τον Ολυμπιακό τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, γιατί είχαμε κατακτήσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση και το μυαλό μας ήταν στην Ευρωλίγκα. Ήταν δύσκολο να έχουμε υψηλό κίνητρο.

Πλέον, θα προετοιμαστούμε πολύ καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα θα μας βοηθήσουν, καθώς δεν θα είναι εύκολα και παράλληλα θα μας βάλουν στην φιλοσοφία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε κατανοητικοί. Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση στον τρόπο που έχει διαχειριστεί τα πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης υπογράμμισε: “Ήταν γενικά ένα καλό παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας για την πρόκριση στα πλέι οφ. Εμείς παίξαμε καλό μπάσκετ και πλέον πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα πλέι οφ”.