Το συνδυασμό των αγώνων με την ανάληψη μιας από κοινού πρωτοβουλίας, με φιλανθρωπικό περιεχόμενο ανακοίνωσε η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο χαρακτήρας της πρωτοβουλίας θα συνίσταται στη συγκέντρωση τροφίμων (αλεύρι, ρύζι, όσπρια, εβαπορέ και ζαχαρούχο γάλα και ότι άλλο προϊόν ενδείκνυται) και να τα παραδίδουν στους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και σε κεντρικά σημεία που θα έχουν υποδειχθεί.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου…
“Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πρότεινε κι έγινε αποδεκτό από όλους τους εμπλεκόμενους, οι αγώνες να συνδυαστούν με την ανάληψη μιας από κοινού πρωτοβουλίας, με φιλανθρωπικό περιεχόμενο.

Ο χαρακτήρας της πρωτοβουλίας θα συνίσταται στη συγκέντρωση τροφίμων (αλεύρι, ρύζι, όσπρια, εβαπορέ και ζαχαρούχο γάλα και ότι άλλο προϊόν ενδείκνυται), τα οποία ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να συνεισφέρουν οι φίλαθλοι κατά την προσέλευση τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (στη σειρά όλων των αγώνων) και να τα παραδίδουν στους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και σε κεντρικά σημεία που θα έχουν υποδειχθεί. Τα συγκεκριμένα είδη, σ’ότι αφορά στο ΣΕΦ, θα διατεθούν στην Εκκλησία και ειδικότερα στη Μητρόπολη Πειραιώς, η οποία θα τα διαθέσει για τις ανάγκες άνεργων, άστεγων και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη τους, τις ευαισθησίες και την ανθρωπιά τους και θα αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο και τις υψηλές αξίες του αθλητισμού”.