Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δέσει από τώρα στο ΣΕΦ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και να επεκτείνει από τώρα στο συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2020), ενώ παραμονεύει στην γωνία για τον Μπραντ Ουοναμέικερ. Όπως αποκάλυψε όμως, το Spοrtime όμως, οι ερυθρόλευκοι έχουν από τώρα τον… φόβο του ΝΒΑ στην υπόθεση του Σέρβου.

Τα δικαιώματα του Μιλουτίνοφ τα έχουν οι Σπερς. Το Σαν Αντόνιο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο Μιλουτίνοφ θα μείνει φέτος στην ομάδα ό,τι κι αν γίνει κι από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν με την ησυχία τους να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Υπάρχει  μια πιθανότητα οι Σπερς να δώσουν σε άλλη ομάδα τα δικαιώματά του σε αυτή την περίοδο των ανταλλαγών. Αν γίνει αυτό και η νέα του ομάδα τον θέλει άμεσα, θα μπορέσει να τον αποκτήσει τώρα. Αρκεί, βέβαια, να πληρώσει το buy out του 1 εκατ. δολαρίων για το ΝΒΑ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έτσι θα αγωνιούν ως τις 10 Ιουλίου μήπως και τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ περάσουν από τους Σπερς σε άλλη ομάδα και εκείνη θέλει να πάρει τον Μιλουτίνοφ στο ΝΒΑ.

Από την άλλη, πάντως, η ομάδα συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τουλάχιστον έναν πανάκριβο σούπερ σταρ. Οι υποψήφιοι ήταν οι Μάλκολμ Ντιλέινι και Μπραντ Ουονοαμέικερ. Ο Ντιλέινι όμως, δείχνει να οδεύει προς την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έτσι έχει ρίξει το βάρος στον Ουοναμέικερ. Ο Αμερικανός έμεινε μεν ελεύθερος από τους Σέλτικς, αλλά θέλει να βρει άλλη ομάδα και να παραμείνει στο ΝΒΑ. Ετσι ο Ολυμπιακός κάνει υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά θα κάνει την μεγάλη κίνηση για να μπορέσει να τον πείσει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.