Ο Οθέλο Χάντερ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στη Νέα Κηφισιά και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ανασυνταχθούν ενόψει Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά:

«Ηταν λες και δεν μπήκαμε να παίξουμε. Λες και δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο. Δεν παίξαμε σκληρά. Αυτοί έβαλαν μεγάλα καλάθια και έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Κάπως έτσι χάσαμε. Η άμυνα δεν ήταν καλή. Χρησιμοποιήσαμε λάθος τα φάουλ μας και όταν έπρεπε δεν κοιτάξαμε να τους κόψουμε τον ρυθμό. Τους αφήσαμε, λοιπόν, να σκοράρουν και στο τέλος μάλιστα αναγκαστήκαμε να τους κυνηγήσουμε στο σκορ. Οπότε αμυντικά δεν παίξαμε καθόλου καλά», δήλωσε αρχικά ο Οθέλο Χάντερ στην εφημερίδα «Γαύρος».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν στην ήττα από τη Νέα Κηφισιά έπαιξε ρόλο το ταξίδι επιστροφής από την Βαλένθια: «Οχι, αυτό δεν γίνεται να το δεχτώ ως δικαιολογία. Με τίποτα όμως. Για μένα εμείς δεν ήρθαμε απόψε (σ.σ. προχτές) να παίξουμε. Και για αυτό πήραν και τη νίκη. Κέρδισαν δίκαια, αφού δεν παίξαμε καλή άμυνα και η εικόνα μας ήταν κάκιστη».

Τέλος, ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι (23/10, 21:30) με την Λαμποράλ Κούτσα:  «Η προσπάθειά μας πλέον είναι να ανασυνταχτούμε. Να γίνουμε ξανά ομάδα, να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις, ώστε να μπορούμε να αποτυπώνουμε στο παρκέ όσα συστήματα δουλεύουμε. Να ισχυροποιήσουμε εμείς την άμυνά μας και θα δούμε πώς θα κυλήσει η συνέχεια».