Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε στην ομάδα του Πειραιά να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει πως απλά χάθηκε ένα παιχνίδι. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε επίσης πως οι 90 πόντοι που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι είναι πάρα πολλοί, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο η ομάδα του να κερδίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Από την αρχή δεν είχαμε τον έλεγχο. Αλλά και όταν αποκτήσαμε τον έλεγχο του ματς, χάσαμε τέσσερις βολές και ένα τρίποντο στο κρίσιμο σημείο. Δεν χάσαμε τίποτα παρά μόνο ένα ματς. Πρέπει να δούμε τα τέσσερα παιχνίδια που μένουν ξεχωριστά και προχωράμε. Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη και πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη και έδειξε την ποιότητα της. Τώρα κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε. Έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα αντιδράμε σωστά. Οι 90 πόντοι που δεχτήκαμε ήταν πάρα πολλοί και ήταν σχεδόν αδύνατον έτσι να κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του ο Τζος Πάουελ, είπε: “Κάναμε αμυντικά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε το μομέντουμ καθώς βρεθήκαμε μπροστά και τους δώσαμε τη νίκη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Αυτή η ήττα ένα καλό μάθημα για εμάς, μια εμπειρία που πρέπει να κερδίσουμε από αυτή. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μάθουμε από την ήττα και να συνεχίσουμε”.