Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από σήμερα (29/2) με μια… χαλαρή προπόνηση την προετοιμασία του για την μετωπική με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη 3 Μαρτίου στο ΣΕΦ στην 27η Αγωνιστική της Euroleague. Από την προπόνηση απουσίασε ο Nikola Milutinov.

O Σέρβος συνέχισε και χθες τις θεραπείες για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Η απουσία του, πάντως από τις προπονήσεις δεν έχουν κάνει τους “ερυθρόλευκους” να τα βάψουν μαύρα και να θεωρήσουν ότι η ομάδα θα παραταχθεί στο κάστρο της απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς τον πύργο της.

Ο Milutinov πάει καλύτερα και φαίνεται ότι έχει πολλές ελπίδες για να προλάβει το ντέρμπι. Η κατάστασή του επανεκτιμάται κάθε μέρα, αλλά το γεγονός ότι η κατάστασή του καλυτερεύει έχει προκαλέσει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην μεγάλη μάχη με τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό.

Μέρος της σημερινής προπόνησης και όχι ολόκληρο το πρόγραμμα ακολούθησε ο Rubbit. Η είδηση, όμως, δεν κρύβει κάτι… πονηρό. Ο Αμερικανός είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Έπαιξε όμως, κόντρα στην Maccabi (27/2), έστω κι αν δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμος. Η ίωση τον έχει εξαντλήσει και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να τον ξεκουράσει. Γι’ αυτό καιαποφασίστηκε να μην βγάλει όλο το πρόγραμμα σήμερα. Ο Αμερικανός πάντως, δεν έχει κανέναν κίνδυνο να χάσει το ντέρμπι και θα παίξει βρέξει, χιονίσει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με την ομάδα δεν προπονήθηκαν και οι Νικολαΐδης, Pokusevski και Χρηστίδης, οι οποίοι είχαν… άλλη δουλειά σήμερα. Έπαιζαν με τον Ολυμπιακό Β’ στο ματς με τον Αμύντα για την Α2.