Ο Βασίλης Σπανούλης βαδίζει πια για τα 39, το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι και το ερώτημα αν θα μείνει στα παρκέ, έχει αρχίσει να πλανάται παντού. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο σε ποστ που έκανε στο Instagram που «φωτογραφίζει» ότι ο «V-Span» δεν θα σταματήσει το μπάσκετ το καλοκαίρι και θα μείνει για 2 ακόμα χρόνια στα παρκέ.

Σε ερώτημα που της έκανε στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε… αινιγματικά. Δεν είπε με σαφήνεια αν θα μείνει ή όχι. Άφησε όμως, να εννοηθεί ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να μείνει για δυο ακόμα χρόνια στα παρκέ.

Ενας φόλοουερ έδεινε να θεωρεί σίγουρο ότι ο Σπανούλης θα ρίξει τους… τίτλους τέλους της καριέρας του φέτος και ρώτησε την σύζυγο του «Kill Bill», πως νιώθει που πλησιάζει το τέλος του «V-Span» από τα παρκέ.

Αναλυτικά έγραψε: «Πώς νιώθεις που πλησιάζει το τέλος του Βασίλη από τα παρκέ; Εγώ θέλω να βάλω τα κλάματα».

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν άφησε το θέμα να πέσει κάτω. Απάντησε και εκεί… άναψε φωτιές στα σενάρια που έχουν να κάνουν με το αν ο Βασίλης Σπανούλης θα… παραμείνει στην πρώτη γραμμή του πυρός ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι.

Η σύζυγος του παίκτη του Ολυμπιακού έγραψε: «Έλα, δυο χρόνια θα κλαις; Άστο για τότε. #not».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ