Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από σήμερα (23/09) στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες με αντιπάλους τις Μπουντιβέλνικ (24/09) και Εφές Αναντολού (26/09). Στην αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι απουσιάζουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και μετά την «επίσκεψή» του στη Μαδρίτη, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Από την άλλη ο Σλοβένος σέντερ αναμένεται την Τετάρτη (25/09) στη Τουρκία, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα (23/09) ταξίδεψαν και οι Στράτος Περπέρογλου και Γιώργος Πρίντεζης, οι οποίοι έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Σλούκα, ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, καθώς οι Πέτγουεϊ, Λο και Λοτζέσκι έχουν αρχίσει να γυμνάζονται κανονικά.