Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο (21/01) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του, δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Τζος Πάουελ και Γκιόργκι Σερμαντίνι, οι οποίοι έμεινα εκτός αποστολής, ο καθένας για δικούς του λόγους. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γόνατα, ενώ ο δεύτερος ταξίδεψε στη Γεωργία, ταξίδι που ήταν γνωστό από την ημέρα που αποκτήθηκε, ώστε να πάρει την αθλητική του βίζα και θα επιστρέψει την Τρίτη (22/1).

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Παππάς τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς δεν μπορούμε να μένουμε στα παιχνίδια που έχουν περάσει. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα δύσκολο τεστ στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Απόλλωνας έχει δείξει, ειδικά στην έδρα του, πως παίζει καλά και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για 40′ λεπτά, να πάμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να πιστέψουν στη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς, δήλωσε: “Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι και με μια καλή εμφάνιση. Ο Απόλλωνας Πάτρας, όπως αναλύσαμε το ματς, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας για να τελειώσουμε με 13-0 τον πρώτο γύρο”.