Με το Βασίλη Σπανούλη να μένει στην Αθήνα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα για το ματς της Κυριακής (29/11, 17:00) με την ομώνυμη ομάδα. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται ο Ματ Λοτζέσκι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (26/11) ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα και όπως φάνηκε αργότερα υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το ματς με την Καβάλα. Μάλιστα, ο Λαρισαίος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Εκτός αποστολής παραμένει ο Γιώργος Πρίντεζης, κυρίως για προληπτικούς λόγους και λόγους ξεκούρασης, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Κάπου εδώ, ξεκινούν τα ευχάριστα νέα για το Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είδε την Παρασκευή (27/11) το Ματ Λοτζέσκι και το Νίκολα Μιλουτίνοφ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όμως αμφότεροι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή (29/11) κόντρα στους νεοφώτιστους, γι’ αυτό και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Σε αυτή θα βρίσκονται και οι Οθέλο Χάντερ και Ιωάννης Παπαπέτρου, παρόλο που δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (27/11). Ο Αμερικανός σέντερ ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ αποκόμισε ελαφρύ διάστρεμμα από το ματς με τη Λαμποράλ (γύρισε το πόδι του, αλλά επανήλθε στο ματς), ωστόσο αμφότεροι τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.