O Sasha Vezenkov δεν θα ενισχύσει τελικά τον Ολυμπιακό στο αιώνιο αποψινό (5/2, 21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στην Euroleague. Ο 26χρονος φόργουορντ δοκίμασε και σήμερα (5/2) να δει αν μπορεί να παίξει στην μετωπική σύγκρουση με τους πράσινους, αλλά είχε πάλι θέματα με το γόνατό του και έτσι κόπηκε οριστικά από την 12άδα του Ολυμπιακού.

Ο Sasha Vezenkov έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο και ήταν στα πιτς τις τελευταίες μέρες. Έδειχνε αρχικά να τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία. Το πρόβλημα όμως, δεν έλεγε να υποχωρήσει. Χθες (4/2) αποφασίστηκε να δοκιμάσει την τελευταία ώρα σήμερα να δει αν μπορεί να παίξει. Αυτό έγινε, αλλά φάνηκε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να παίξει.

Έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής και την θέση του στην 12άδα των ερυθρολεύκων θα πάρει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Την μάχη με τον Παναθηναϊκό θα δει φυσικά με τα “πολιτικά” ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει στα πιτς εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα 100% το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ.