Οι δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απουσίαζαν κι ο Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν αυτός που καλωσόρισε τους δημοσιογράφους κατά την επίσημη παρουσίαση των “ερυθρολεύκων” για τη αγωνιστική περιοδο 2013-14.

“Σας καλωσορίζω στη σημερινή επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Όπως και τα τελευταία δύο χρόνια που είναι η σεζόν που τελειώνουν με καταπληκτικό τρόπο. Εύχομαι να ζήσουμε ανάλογες στιγμές, εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε τη φιλοσοφία που έχουν χαράξει οι πρόεδροι»

για το ότι δεν ήταν στην παρουσίαση οι πρόεδροι: «Πρόκειται για επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τους επέτρεψαν να είναι κοντά μας σήμερα»

για τη διακοπή του τελευταίου τελικού: «Το έχουμε πει πολλές φορές, όλοι είδαμε πως τέλειωσε το πρωτάθλημα πέρσι, όλοι είδαμε και τι έγινε. Το άθλημα πρέπει να προστατευτεί από τις αρχές, είτε εάν αυτές είναι ο ΕΣΑΚΕ, είτε η ΕΟΚ, είτε οι ομάδες. Κάνουμε ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε το άθλημα».

για τα περί ντόπινγκ δεν θέλησε να μιλήσει: «Καλύτερα να απαντήσουν οι πρόεδροι σε αυτό, εκείνοι χαράζουν την πολιτική, όχι εγώ, οπότε δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό»