Η ΤΣΣΚΑ προσφέρει γη και ύδωρ για να πάρει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό. Οι Ρώσοι δεν έχουν μείνει μόνο στα λόγια. Κατέθεσαν ήδη επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ όπως αποκάλυψε το eurohoops. «Εφαγαν πόρτα» όμως, από τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την προσφορά που του έκανε η ΤΣΣΚΑ. Το όλο θέμα, πάντως, έχει ψωμί ακόμα.

Οι Ρώσοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω και αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θέλει να χάσει τον παίκτη. Από την άλλη, όμως, ενδέχεται να τον χάσει το επόμενο καλοκαίρι (2020), καθώς εκεί ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Οι ερυθρόλευκοι του είχαν καταθέσει πρόταση για να επεκτείνει το συμβόλαιό του από τώρα και να μείνει, αλλά ο Σέρβος και η ομάδα δεν τα έχουν βρει.

Ο Ολυμπιακός θα το παλέψει να τον κρατήσει, αλλά όλα είναι πιθανά αν η νέα πρόταση που θα κάνει η ΤΣΣΚΑ θα είναι τεράστια. Εκεί δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πει το «ναι».

Και θα το πει γιατί του χρόνου ο παίκτης θα είναι ελεύθερος και τότε φυσικά θα πέσουν πάνω του όλες οι μεγάλες ομάδες και σίγουρα θα βρει ένα μυθικό συμβόλαιο. Εκτός βέβαια κι αν προτιμήσει το ΝΒΑ. Το θέμα είναι όμως, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να «ματσάρει» τις… μυθικές προσφορές που θα κάνουν στον παίκτη οι μνηστήρες του και ουσιαστικά θα τον χάσει χωρίς να μπει ούτε μισό ευρώ στο ταμείο του.

Ετσι αν η νέα πρόταση της ΤΣΣΚΑ (όλα δείχνουν ότι θα κάνει και νέα πρόταση) είναι καλή, τότε δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να πουν το «ναι», καθώς δεν μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο, αφού το ενδεχόμενο να χάσουν τον Μιλουτίνοφ το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς  να πάρουν ούτε μισό ευρώ, είναι ορατό. Και φυσικά τα λεφτά από τον ΜΙλουτίνοφ θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας (αρχής γενομένης από δυο παίκτες σταρ, έναν σέντερ και ένα πόιντ γκαρντ).