Ο Ergin Ataman στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν καλή, ενώ στην συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον Λούντζη που αντικατέστησε επάξια τον Σλούκα. Από εκεί κι έπειτα ανέλυσε τις αιτίες που ήρθε η ήττα της ομάδας του, οι οποίες ήταν τόσο το κακό ξεκίνημα όσο και το γεγονός ότι τα μεγάλα αστέρια της ομάδας Will Clyburn και Vasa Micic δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπέφερα από τον πάγκο βλέποντας αυτό το παιχνίδι. Πολλοί άνθρωποι ακόμα και Έλληνες υπέφεραν. Το παιχνίδι ήταν άθλιο και στις δύο πλευρές. Θέλω να συγχαρώ τον Μιχάλη Λούντζη γιατί μέχρι τώρα είχε μικρή συνεισφορά, απόψε χωρίς τον Σλούκα έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Βεζένκοφ στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε δύσκολα σουτ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν ελέγξαμε το συναίσθημα.

Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι, αλλά μετά την δεύτερη περίοδο ισορροπήσαμε. Επιθετικά ήταν άθλια νύχτα για εμάς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Δεν βρήκαμε τίποτα από τους σταρ μας. Όλοι μιλάνε για το πόσο καλή ομάδα είμαστε στην επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια τους θέλουμε και περιμένουμε πολλά. Θέλουμε από τον Κλάιμπερν και τον Μίσιτς να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια και δεν πήραμε τίποτα από αυτούς απόψε. Είναι δύσκολη η θέση μας στην Ευρωλίγκα.