O σέντερ του Ολυμπιακού, Octavius Ellis, μίλησε για το αυριανό (15/1, 21:30) ματς με την Villeurbanne στο ΣΕΦ στην 20η Αγωνιστική της Euroleague.

O Αμερικανός παίκτης θα έχει δύσκολη αποστολή αύριο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον «πύργο» των Γάλλων, Moustapha Fall.

Ο Ellis μίλησε για την δύσκολη αποστολή της αναχαίτισης του 28χρονου Γάλλου, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,18μ. και τόνισε ότι πρέπει να ματσάρει την ενέργεια του Fall και να τον κουράσει.

Αναλυτικά ο σέντερ του Ολυμπιακού, Octavius Ellis,είπε στην σημερινή media day της ομάδας:

Για την Villeurbanne και τα κλειδιά του αγώνα: «Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που για κάποιον λόγο δεν τα πηγαίνει τόσο καλά τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, έχουν ταλέντο για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Για το δύσκολο έργο που θα έχει κόντρα στον πανύψηλο σέντερ της Villeurbanne , Moustapha Fall, σχολίασε: «Θα πρέπει να ματσάρω την ενέργειά του. Είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της λίγκας και επίσης είναι πολύ ψηλός. Θα πρέπει να τον κουράσω τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Τέλος, ερωτηθείς αν είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να «χτίσει» ένα καλό μομέντουμ, απάντησε: «Ναι. Ένας παράγοντας είναι η συγκέντρωση στην ομάδα. Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο της σεζόν έχουμε έρθει πιο κοντά ως ομάδα και θα πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

 

TO BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ MEDIA DAY TOY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ