Επέστρεψε στην βάση του ο Vezenkov. Συγκεκριμένα ο 27χρονος φόργουορντ παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την ήττα- αποκλεισμό της Βουλγαρίας από το Βέλγιο, εκείνος έδωσε το παρών στο ΣΕΦ. Βέβαια ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα πάρει κάποιες μέρες, με στόχο να γεμίσει μπαταρίες και να είναι έτοιμος ενόψει ης νέας αγωνιστικής περιόδου. Τέλος ο Vezenkov προέρχεται από ένα εξαιρετικό Eurobasket, στο οποίο μέτρησε κατά μέσο όρο 26,8 πόντους (57% δίποντο, 40% τρίποντο), 12,2 ριμπάουντ και 31,2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, επομένως μοιάζει έτοιμος για να ηγηθεί της προσπάθειας των νταμπλούχων και να τους οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:

“Sasha is back home!
Λίγες ώρες αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Βουλγαρίας, ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στην Ελλάδα και πρώτο του μέλημα ήταν να επισκεφτεί το ΣΕΦ!
Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία με τα νέα μέλη της ομάδας μας, θα ξεκουραστεί μερικές μέρες και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία”.