Ο Moustapha Fall στάθηκε αρκετά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο δεύτερο δεκάλεπτο, με συνέπεια να χάσει άμεσα στην διαφορά που έχτισε. Από εκεί κι έπειτα είπε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και να υποπίπτουν σε λιγότερα λάθη, ενώ υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να χάνουν την ψυχραιμία τους όταν δεν κυκλοφορούν καλά την μπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για την ήττα στο Game 2: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι για την ήττα. Χάσαμε τα ριμπάουντ και τους δώσαμε περισσότερες επιθέσεις. Επίσης, στο 2ο δεκάλεπτο μας κέρδισαν με διαφορά και μείωσαν τη διαφορά σε λίγα λεπτά. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για το αν οι συμπαίκτες του δεν είναι τόσο αποδοτικοί αμυντικά, όταν δεν βρίσκουν τα σουτ που θέλουν στην επίθεση: «Πιστεύω πως παίζει ρόλο και το ποιοι αγωνίζονται. Κάποιοι είναι καλύτεροι στην άμυνα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να είναι αποδοτικοί στην επίθεση για να τα καταφέρουμε και στην άλλη πλευρά».

Για τη συνέχεια της σειράς στην Τουρκία και το κατά πόσο οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αλλάξουν την προσέγγισή τους: «Δεν πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Πρέπει να κάνουν όλοι καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στα box out και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Είναι οι λεπτομέρειες».

Για αυτά που πρέπει να κρατήσει ή να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Η άμυνά μας ήταν καλή. Πρέπει να παίζουμε χωρίς εγωισμό. Κάποιες φορές όταν εκνευριζόμαστε δεν κυκλοφορούμε την μπάλα. Όλοι πρέπει να βοηθούν και οφείλουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα».