Ο assistant coach των Sacramento Kings Jordi Fenrnadez έδωσε το παρών στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Monaco, στο πλαίσιο της στενής παρακολούθησης των “Βασιλιάδων” στον Σάσα Βεζένκοβ. Ο Fernandez αποθέωσε τον Σάσα και τόνισε ότι ήρθε στο Kaunas για να στηρίξει τον Βούλγαρο φόργουορντ των Πειραιωτών, ενώ μίλησε για την μεταμόρφωση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού των Kings:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Ήθελα πολύ να έρθω στο Final-4. Να το ζήσω» και αναφέρθηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού. «Είμαι εδώ για να τον δω να τον υποστηρίξω. Έχει κάνει εξαιρετική χρονιά. Έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Έχει ταλέντο, I.Q. και πολύ καλός συμπαίκτης. Να τελειώσει τη χρονιά υγιής και να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζει πολύ «καθαρά» και σωστά το άθλημα. «Μοιάζει εύκολο αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίξει ένας παίκτης με τέτοιο τρόπο».

«Ο Ολυμπιακός δε ξεκίνησε καθόλου καλά. Πολύ χαμηλό το τέμπο. Πολλές χαμένες βολές για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ξύπνησε. Έκανε το εντυπωσιακό 27-2, έπαιξαν όλοι μαζί και ανέτρεψαν την κατάσταση. Είναι έτοιμοι για τον τελικό».