Κατά την διάρκεια της μεγάλης βραδιάς προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, δεν θα μπορούσαν να μην μιλήσουν οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ομάδας ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο “Kill Bill” έφερε στην ομάδα το πνεύμα νικητή, ενώ ο αδερφός του Γιώργος ανέφερε ότι με τον ηγέτη τον Σπανούλη ξεπέρασαν τα όνειρά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

“Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Η σημερινή βραδιά είναι ιστορική δεν έχει ξαναγίνει . Ο Ολυμπιακός το αξίζει, ο Σπανούλης το αξίζει. Ο Σπανούλης με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο έφερε το πνεύμα του νικητή, τον ευχαριστούμε για αυτό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

“Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη και όταν ήταν στο Μαρούσι. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Αμερική και μίλησα με τον Παναγιώτη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing. Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίθανα πράγματα, ξεπεράσαμε τα όνειρά μας. Κέρδισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον τίτλο του ηγέτη. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλα. Δεν ήταν όλα όμορφες στιγμές. Ο Βασίλης προς τιμήν του στήριξε όλες τις δύσκολες αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους”