Ο Ολυμπιακός ξεκινά αύριο την διαβολοεβδομάδα εντός έδρας απέναντι στη Fenerbache (13/12, 20:00). Ωστόσο, η προετοιμασία για αυτό το δύσκολο παιχνίδι γίνεται μετ’εμποδίων καθώς τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, ο Walkup αντιμετωπίζει θέμα στη μέση, ο Mckissik θέμα στους προσαγωγούς και ο Black διάστρεμμα. Συνεπώς και το έργο του Μπαρτζώκα γίνεται ακόμη δυσκολότερο σε περίπτωση που έχει αυτές τις απουσίες. Στο πλαίσιο αυτό, στις δηλώσεις του στάθηκε σε αυτό το θέμα αλλά και στο προφίλ της ομάδας του κόουτς Ιτούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά θέματα μικροτραυματισμών στην ομάδα, που δεν νομίζω να αφήσουν κάποιον έξω. Μας απασχολεί το ότι κάποιοι δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα, αλλά θα κάνουν θεραπεία. Οπότε μένει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον πρώτο. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

Για τη Fener ανέφερε:

«Προφανώς για να είναι πρώτη έχει καλή καθοδήγηση από τον προπονητή, έχει ταλέντο και εμπειρία, έχει μεγάλο βάθος, είναι μια ομάδα που πρέπει να κάνεις καλό παιχνίδι για να την κερδίσεις. Το γεγονός ότι η Φενέρ είναι πρώτη καταδεικνύει άμεσα τη δυσκολία και τη σημασία του αγώνα».