Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Ισραήλ έχοντας στις αποσκευές του την ήττα από τη Maccabi. Χρόνος για απολογισμό δεν υπάρχει αφού η ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (24/11, 21:00) την ALBA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις λεπτομέριες που έκριναν την χθεσινη ήττα ενώ στάθηκε και στο προφίλ των αντιπάλων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή χάσαμε ένα παιχνίδι, αυτό είναι το δεδομένο. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό, οδηγώντας το σκορ για περίπου 32 λεπτά, και δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσουμε. Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι».

Όσο για την ALBA Berlin ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι έχουν ξεκινήσει κερδίζοντας τα πρώτα τρία ματς και χάνοντας τα επόμενα έξι, δεν είναι ποτέ μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει. Και χθες ήταν μπροστά στο σκορ πέντε πόντους και τελικά έχασε στην παράταση. Να περιμένουμε, λοιπόν, όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σίγουρα το περιμένουν. Αυτό τους είπαμε. Ότι η Άλμπα είτε μέσα είτε έξω παίζει με την ίδια ικανότητα και το ίδιο πλάνο παιχνιδιού. Μια ομάδα που πασάρει σημαίνει ότι πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Έχει καλούς παίκτες και κάθε παιχνίδι EuroLeague απαιτεί μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να μπορέσεις να πάρεις».