Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Euroleague και αντιμετωπίζει αύριο εντός έδρας (9/12. 21:00) την Virtus με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις και στάθηκε στο προφίλ του αντιπάλου καθώς και στη κατάσταση της ομάδας του μετά το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δείτε τους 13 παίκτες που φέρνει η Βίρτους για το ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία και στην καθοδήγηση από τον πάγκο. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού, για να κερδίσουμε».

Όσο για την ομάδα του είπε χαρακτηρηστικά:

Είναι ευχή για εμένα να έχω ένα τέτοιο ρόστερ. Αν δούμε και τα ρόστερ των άλλων, εμείς έχουμε 12 παίκτες και οι άλλοι 17-18. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό παρότι πάντα αφήνει ένα αποτύπωμα, λόγω της σημασίας και της έντασης που παίζεi. Δεν συμφωνώ το ότι έπαιξε ή δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Προφανώς μετράει να κερδίζεις τα ματς. Όπως εξήγησα και προχθές, δεν μπορείς να κερδίζεις όλους 20-30 πόντους. Ήταν δύσκολη ομάδα και παίξαμε καλά. Αμυντικά είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε.