Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε σήμερα ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης.  Στην επιστροφή του Σπανούλη στο ΣΕΦ ως αντίπαλος προπονητής του Περιστερίου δεν θα μπορούσε να είναι απών και ο Γιώργος Πρίντεζης φυσικά. Είναι τόσα που τον συνδέουν με τον Βασίλη Σπανούλη, που δεν θα μπορούσε να λείπει, από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και έγινε σύνθημα ξανά μέσα στο ΣΕΦ. Στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του και φυσικά τον Kill Bill με τον οποίο έχουν περάσει, ουκ ολίγες στιγμές με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Με δηλώσεις στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, αλλά και στη φετινή ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Περίεργο και ιδιαίτερο συναίσθημα. Έχω έρθει εδώ χιλιάδες φορές εδώ αλλά για να κάνω προπόνηση. Δεν έχω έρθει εδώ από αυτή τη θύρα. Πήγαινα παλιά αλλά αλλού. Χαίρομαι πολύ για τον Σπανούλη».

Για το αν του λείπουν τα ταξίδια και η δράση: «Όχι δεν μου λείπουν τα ταξίδια. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε. Δεν είχα να δώσω κάτι άλλο. Το τερμάτισα. Σε σεβασμό προς όλους αυτό που είχα να κάνω το έκανα και τελείωσα με έναν όμορφο τρόπο».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος. Πολύ στοχευμένες μεταγραφές. Να έχει υγεία η ομάδα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».