O Aaron Harrison είναι πια «σιδερένιος» έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του και πέταξε σήμερα (7/12) με τον Ολυμπιακό για την Ισπανία και την εξ αναβολής μάχη (8/12) με την Barcelona.

Ο Αμερικανός έδειξε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από περίπου ένα μήνα.

Ο Harrison είχε υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γονάτου στις 5/11 στο ματς με την Zenit στην Ρωσία. Στις προπονήσεις επέστρεψε στις 27/11. Στο περασμένο ματς της ομάδας με την CSKA είχε μείνει εκτός αποστολής και δεν ήταν με τους «ερυθρόλευκους» στην Μόσχα, καθώς δεν ήταν έτοιμος 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Aaron Harrison κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία:

Μετά από περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης (λόγω τραυματισμού) ο Άαρον Χάρισον είναι και πάλι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιώργο Μπαρτζώκα. «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Για το ματς με τη Barcelona είπε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολά. Για εμάς αυτή είναι η πρώτη φορά, μετά από ένα μήνα που θα έχουμε πλήρες ρόστερ. Παίζαμε πολύ καλά, όμως, μας «χτύπησε» ο κορονοϊός και εγώ τραυματίστηκα. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως, αργά η γρήγορα θα ανακάμψουμε. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε από το αυριανό παιχνίδι».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία, όπου αύριο (08/12, 20.00) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της εξ’…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020