Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Aaron Harrison μίλησε για το αυριανό (3/3) δύσκολο ματς με την Baskonia στην Βιτόρια στην 27η Αγωνιστική της Euroleague  και ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει μετά τις 6 απανωτές ήττες που έχει τελευταία.

Από την άλλη ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν εγκαταλείπουν την μάχη και θα συνεχίσουν να διεκδικούν τις όποιες ελπίδες έχουν για την πρόκριση

Αναλυτικά Αμερικανός γκαρντ, Aaron Harrison, δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την CSKA κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να ‘χτίζεις’ πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα κλειδιά της αναμέτρησης, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε: «Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».