Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τον έναν ξένο του μετά τον άλλο. Αρχικά η ομάδα είπε «αντίο» στους Μπράιαν Ρόμπερτς και Μπόμπι Μπράουν και μετά ακολούθησε και ο αποχαιρετισμός στον Τζαμέλ ΜακΛίν. Η πόρτα της εξόδου, όμως, δεν έχει κλείσει ακόμα. Παραμένει ορθάνοιχτη και όλα δείχνουν ότι από εκεί θα περάσει πολύ σύντομα και ο Κιμ Τιλί. Ο Ντέιβιντ Μπλατ (με δική του εντολή έφυγαν οι Ρόμπερτς, Μπράουν, ΜακΛίν) δεν δείχνει να υπολογίζει ούτε τον Γάλλο, καθώς ο παίκτης έβγαλε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ είναι αργός για τα στάνταρτς του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή και έτσι ο Τιλί αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ. Ο Μπλατ θεωρεί ότι ο Λετονός μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη νέα σεζόν με το…. φαρμακερό του σουτ και με την εμπειρία του έτσι όλα δείχνουν ότι ο Στρέλνιεκς θα μείνει στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρολεύκων.

Από την άλλη, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Ο 24χρονος (1.91μ.) πόιντ γκαρντ έπαιζε φέτος στην Παρτιζάν και έκανε μια εξαιρετική σεζόν.

Σε 20 παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα, ο παίκτης είχε κατά μέσο όρο με τους Σέρβους 16.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ, ενώ στο Eurocup είχε 17 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ.