Σαφείς αιχμές κατά του προπονητή του Sasa Obradovic, άφησε ο ηγέτης της Monaco Mike James, λέγοντας πως είναι ο ηγέτης της ομάδας και πως ήθελε περισσότερο την μπάλα στο τρίτο δεκάλεπτο. Από εκεί κι έπειτα τόνισε ότι οι Μονεγάσκοι έκαναν μία φοβερή κι ιστορική σεζόν, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του είναι η χειρότερη έξω από την περίμετρο στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “basketnews”:

«Έπαιξε ρόλο το πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας. Νιώθω καλύτερα και πως μπορώ να βάλω τους άλλους σε ρυθμό όταν αρχίζουμε παιχνίδια ή ημίχρονα και η επίθεση περνά από μένα. Και δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο. «Η άμυνά μας ήταν ίδια, απλώς κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Βγήκαμε έξω από το πλάνο μας, κάποιες κατοχές δεν πήγαν όπως θέλαμε και έτσι το καλάθι φαινόταν μικρό», ανέφερε.

Κάνοντας τον απολογισμό είπε: «Είχαμε μια φοβερή σεζόν, ιστορική. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες».

Gια το τι θα χρειαζόταν η Μονακό για να κάνει το επόμενο βήμα, ανέφερε: «Κάποιοι σουτέρ θα βοηθούσαν. Ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα στα τρίποντα. Είτε θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε κανένα τρίποντο, είτε να φέρουμε κάποιον που να μπορεί».