Ο Ολυμπιακός καλείται αύριο (12/1, 21:05) να αντιμετωπίσει στο Ισραήλ, την Maccabi του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχοντας πάλι προβλήματα με τραυματισμούς, πέρα από το γνωστό θέμα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Harrison τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι, εξαιτίας του διαστρέμματος, που υπέστη στη χθεσινή (10/1) προπόνηση. Διάστρεμμα υπέστη στην ίδια προπόνηση και ο Martin, ο οποίος πέταξε τελικά σήμερα με την ομάδα για το Τελ Αβίβ και εκεί θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα δώσει το παρών στο ματς.

Ο Livio Jean-Charles μίλησε για το αυριανό ματς με την Maccabi στην 19η Αγωνιστική της Euroleague και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να βγουν μπροστά και να καλύψουν τα κενά,

Αναλυτικά ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ – σέντερ του Ολυμπιακού Livio Jean-Charles είπε:

Για τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός και την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι θα κερδίσουμε. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς σαν ομάδα, αλλά από την άλλη έχουμε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μας. Όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά όταν χρειαστεί.

Πιστεύω ότι ο κόουτς είναι έτοιμος να στραφεί σε παίκτες που θα προσθέσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι μας απασχολεί ιδιαίτερα τι έγινε στον πρώτο γύρο, ούτε βλέπουμε πολύ μακριά».

Για τους στόχους και την Maccabi: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα-βήμα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Maccabi παίζει λίγο καλύτερα από ότι όταν την αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όλοι μπορούν να νικήσουν και όλοι μπορούν να χάσουν.

Η Maccabi έχει μεγάλο ταλέντο στην περιφέρεια και η άμυνα μας ειδικά στην περιφέρεια θα είναι σημαντικός παράγοντας».