Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το basketblog.gr βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το γήπεδο πριν την μάχη του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (21:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

19:10 Το ΣΕΦ είναι τελείως άδειο ακόμα και λιγότερο από 2 ώρες απομένουν για την εναρξη του ματς. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση απέναντι στην Αρμάνι η οποία αποτελεί την «έκπληξη» μέχρι στιγμής. Οι Ιταλοί βρίσκονται στο 2-0, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 1-1 μετά την ήττα στην Μαδρίτη από τη Ρεάλ και την εντυπωσιακή νίκη με την Εφές εδώ στο ΣΕΦ. 

19:30 Ακόμα καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάνει την επίσκεψη της στο παρκέ για τα πρώτα καθιερωμένα σουτάκια, πριν το βασικό ζέσταμα. Μάλιστα το γήπεδο όπως είναι λογικό είναι τελείως άδειο. Να προσθέσουμε ότι έξω από το γήπεδο βρίσκεται όπως σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού το αυτοκινούμενο κατάστημα με τα προϊόντας της ομάδας.

19:38 Ο Έρικ Γκριν από πλευράς γηπεδούχων και ο πρώην «πράσινος», Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι οι πρώτοι που βγήκαν για να κάνουν μερικά σουτ.

19:53 Όση ώρα περνάει όλο και περισσότεροι παίκτες βγαίνουν στο παρκέ για να «ξεμουδιάσουν» με τους Λοτζέσκι, Μάντζαρη, Παπαπέτρου και Χάκετ να είναι από την πλευρά του Ολυμπιακού.

20:09 Ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει το ΣΕΦ και αυτή την ώρα είναι περίπου 1.000 άτομα στις κερκίδες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν να χαλαρώνουν με βολές και σουτάκια. 

20:28 Ο Ολυμπιακός βγαίνει στο παρκέ για την προθέρμανση με τον κόσμο που υπάρχει στο γήπεδο να αποθεώνει τους παίκτες. Μετά από λίγα λεπτά στο παρκέ του Φαληρικού γηπέδου βρέθηκε και η Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Αρμάνι Μιλάνο. 

20:55 Ξεκινάει η παρουσίαση των ομάδων, με το κόσμο να είναι αυτή τη στιγμή περίπου 4.000 στο γήπεδο και η προσέλευση συνεχίζεται. Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν χωρίς απουσίες.