Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο περιθώριο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Το basketblog.gr θα σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει μέχρι την έναρξη του ματς.

18:18 Ακόμα είναι το γήπεδο και σε λίγο αναμένονται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι πρώτοι παίκτες, ώστε να κάνουν κάποια σουτάκια. Να θυμίσουμε οτι ο αγώνα ξεκινάει στις 20:00. Επίσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ θα βραβεύσει τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσφορά του στον Πειραϊκό σύλλογο.

18:27 Μέχρι χθες είχαν πουληθεί περίπου 8.500 εισιτήρια για το παιχνίδι και αυτή την ώρα στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο είχε περίπου 150-200 άτομα και όσο πλησιάζει το τζάμπολ του αγώνα θα αυξάνονται. Το ΣΕΦ αναμένται απόψε να είναι κατάμεστο για στηρίξει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και για να τιμήσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

18:28 Ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε στο παρκέ για το πρώτο «ξεμούδιασμα» είναι από πλευράς των Καταλανών και ο νούμερο ένα κίνδυνος απόψε του Ολυμπιακού, Ταϊρίς Ράις.

18:33 Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός απόψε θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη (οστικό οίδημα), ενώ η Μπάρτσα θα έχει για ακόμα μία φορά πολλές απουσίες με τους Ναβάρο, Ντόελμαν, Ρίμπας, Λαουάλ και Κλαβέρ να είναι εκτός δωδεκάδας.

18:41 Από πλευράς γηπεδούχων ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε στο παρκε είναι ο Έρικ Γκριν, ενώ από την Μπαρτσελόνα εκτός από τον Ράις είναι και οι Τόμιτς, Έρικσον και Βεζένκοφ.

18:52 Σιγά σιγά όλο και πιο πολύ παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνιση τους στο παρκέ. Από τους «ερυθρόλευκους» παρέα στον Γκριν κάνουν οι Μάντζαρης και Χάκετ, ενώ στους Καταλανούς προστέθηκαν οι Κόπονεν και Πένιο.

19:18 Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, ώστε να ετοιμαστούν και να βγουν σε λίγο για την τελική προθέρμανση. Αυτή την στιγμή στο ΣΕΦ υπάρχουν περίπου 2.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

19:31 Η πρώτη ομάδα που βγαίνει στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν το ματς είναι ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα. Σειρά πήρε η Μπαρτσελόνα με τους φιλοξενούμενους να δίνουν «όρκο νίκης» στο κέντρο του γηπέδου.

19:44 Μαζί με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς που έκαναν την είσοδο τους στο παρκέ εμφανίστηκε και η αποψινή διαιτητική τριάδα. Οι «άρχοντες» του αγώνα θα είναι οι κύριοι Λαμόνικα, Λάτισεβς και Χόρντοβ. Πάντως ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η είσοδος του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παρκέ ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της ομάδας.

20:00 Όλα έτοιμα για την έναρξη του ματς μετά και την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Επίσης στην παρουσίαση των ομάδων ο κόσμος των γηπεδούχων χειροκρότησε τους Περπέρογλου και Ντόρσεϊ.