Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πριν την «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 13η αγωνιστική της συναρπαστικής φετινής Ευρωλίγκα. Το basketblog.gr θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το γήπεδο μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

7:35 Οι δύο αποστολές των ομάδων μόλις έφτασαν στο Φαληρικό γήπεδο και σε λίγο αναμένεται κάποιοι παίκτες να βγουν στο παρκέ για το πρώτο «χαλάρωμα».

7:37 Αυτή την στιγμή ο μόνος που έχει βγει στο παρκέ είναι ο Έρικ Γκριν ο οποίος «ζεστένεται». Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός απόψε θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την Φενέρ, ενώ ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Ντάνιελ Χάκετ δεν αναμένεται να αγωνιστεί άλλο φέτος. Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Βασίλης Σπανούλης θα αγωνιστεί κανονικά απόψε, καθώς το πρωί προπονήθηκε.

7:48 Μόλις βγήκε στο γήπεδο ο MVP της 11η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, Ματ Λοτζέσκι ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απόψε αναμένεται να είναι ένα από τα βαριά όπλα του Ολυμπιακού στην προσπάθεια της 9ης νίκης. Μαζί του βγήκε και ο καλός του φίλος και συμπάικτης Δημήτρης Αγραβάνης που απόψε θα πάρει λογικά αρκετό χρόνο συμμετοχής.

8:00 Πλέον στο παρκέ για τους γηπεδούχους είναι μαζί με τους υπόλοιπους και οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιάννης Αθηναίου με τον τελευταίο να έχει πλέον ρόλο στο rotation του κόουτς Σφαιρόπουλου μετά την μεγάλη ατυχία με τον Ντάνιελ Χάκετ. Επίσης από την άλλη πλευρά έχουν κάνει την εμφάνιση τους αρκετοί παίκτες των Σέρβων.

8:31 Η πρώτη ομάδα που βγήκε για την προθέρμανση στο παρκέ πριν την έναρξη του αγώνα είναι ο Ερυθρός Αστέρας με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» της Σερβίας να χειροκροτούνται θερμά από το κοινό του Ολυμπιακού λόγω της αδελφοποίησης των δύο ομάδων. Λίγες στιγμές αργότερα την εμφάνιση τους στο παρκέ έκαναν και οι 12 παίκτες των γηπεδούχων οι οποίοι αποθεώθηκαν επίσης.

8:54 Μόλις ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο για να καθίσει δίπλα στους συμπαίκτες του και να στηρίξει την αποψινή τους προσπάθεια, όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε και τον αποθέωσε με συνθήματα.

8:58 Παρουσία περίπου 6.000 φιλάθλων του Ολυμπιακού έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων με όλους τους παίκτες και τους προπονητές να χειροκροτούνται από το κοινό. Πλέον είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσει το σημαντικό ματς.