Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο εκπληκτικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι η ομάδα του σούταρε καταπληκτικά ήταν πάρα πολύ συνεπής στην άμυνα. Ακόμη στάθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να βγουν περισσότεροι παίκτες μπροστά λόγω των απουσιών, ενώ ο ίδιος απέδωσε καλά, εξαιτίας της άνεσης που έχει, η οποία προέρχεται από την δουλειά του και την αυτοπεποίθησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Υπήρχαν κάποιες απουσίες, χρειαζόμασταν πολλοί παίκτες να βγούμε μπροστά. Σημαντικό στοιχείο το πώς αρχίσαμε το παιχνίιδ. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα, σουτάραμε πολύ καλά και γι αυτό η διαφορά ήταν σε τέτοια επίπεδα.

Είναι η ταυτότητά μας σαν ομάδα και υπάρχουν βραδιές που  θα μπουν όλα. Υπάρχουν άλλες βραδιές που δεν μπαίνουν τα σουτ. Ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς σήμερα ήταν κάτι αξιοθαύμαστο.

Ήξερα ότι θα παίξω και θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Εγώ νιώθω μια άνεση και αυτό βγαίνει από τη δουλειά και την πίστη που έχω στον εαυτό μου. Η προπόνηση παίζει ρόλο και μέσω της δουλειάς μου και της προπόνησης βγαίνει αυτή η εικόνα».