Ο Shaq McKissic μίλησε στο λιθουανικό “basketnews” για διάφορα ενδιαφέρονται θέματα. Αρχικά ανέφερε ότι διαισθάνεται πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει σύντομα την Ευρωλίγκα, ενώ για το επεισοδιακό Game 4 των Τελικών με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε ότι έμοιαζε με ζωολογικό κήπο και παράλληλα τόνισε ότι περίμενε λίγο παραπάνω σεβασμό από τους οπαδούς του “τριφυλλιού”. Τέλος έκανε την εκτίμηση ότι οι “πράσινοι” θα εμφανιστούν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθότι θα ανεβάσουν το μπάτζετ τους και παράλληλα έχουν στον πάγκο τους έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Ergin Ataman.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη EuroLeague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη»

Για το τι θα έλεγε αν ήταν στο τραπέζι με πέντε φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο»

Για το πως περιμένει την νέα σεζόν τον Παναθηναϊκό: «Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο»