Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν.

Ο Ολυμπιακός θεωρούσε επικίνδυνο το ματς με την φορμαρισμένη Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς άλλωστε που είχε αλώσει μια εβδομάδα πριν το ΟΑΚΑ. Ναι αλλά η κανονική Παρτίζαν και όχι αυτή που ήρθε με 9 παίκτες στο ΣΕΦ λόγω τραυματισμών αλλά και απουσιών με τους διεθνείς(άλλη ιστορία αυτή)και εκ των οποίων οι τρεις παίζουν ελάχιστα. Άρα όταν στο ΟΑΚΑ έβγαλε ένα ματς με δύο ψηλούς(Λεσόρτ-Λεντέι)πως θα άντεχε στο ΣΕΦ με την δυνατή φροντ λάιν του Ολυμπιακού που ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να χάσει και τρίτο συνεχόμενο ματς στην έδρα που πέρσι έκανε όλη και όλη μια ήττα!

Ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε ούτως ή άλλως αλλά όχι με 30αρα. Ενα ματς που πρέπει να το ξεχάσει γιατί Οκ ,επέστρεψε στις νίκες αλλά δεν μου λέει κάτι. Η Παρτίζαν είχε τους 5-6 από τους 8 βασικούς της (καθώς θεωρώ ότι της λείπει ένας σέντερ και ένας γκαρντ ακόμα αν θέλει να προχωρήσει)αλλά δεν είχε ανάσες! Και αυτό φάνηκε μετά το 48-45στην αρχή του β΄μέρους που ήταν καμπανάκι για τον Ολυμπιακό που είχε συνέχεια 10-12π και άρχιζε να θυμίζει …Βαλένθια.

Όμως σοβαρεύθηκε, βολέυθηκε από το,,,,σκάσιμο της Παρτίζαν που έκανε 20 λάθη και πέτυχε 4π σε 7΄’ στην 4η περίοδο! Ο Ολυμπιακός είχε 14/27τρ και άρχισε και καλά στο σουτκαι τελείωσε καλά. Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε χρόνο ο Μπλακ. Οι ΜακίσικΓουόκαπ άποντοι! Ο Κάνααν έπαιξε καλά σε άμυνα και επίθεση(10π)μετά απο καιρό. Ο Λαρεντζάκης έβαλε τα σουτ(3/5τρ),ο Σλούκας ήταν σε βραδιά σκοραρίσματος(3/4τρ)και όλα καλά.

Αλλά δεν είναι κριτήριο και ο Ολυμπιακός δεν με ενθουσίασε. Αντιθέτως μου δείχνει ότι διανύει περίοδο κάμψης στην απόδοσή του και έχασε και τα ριμπάουντς (29-30)! Περιόρισε τον Πάντερ (1/7τρ)αλλά το ματς στο Μόναχο την άλλη εβδομάδα με την φορμαρισμένη Μπάγερν είναι σημαντικό. Αν χάσει εκεί θα έχει πετάξει τις νίκες βόμβες σε Μαδρίτη-Βαρκελώνη. Και έχει και άλλο ανάλογο ματς εκτός με την Μακάμπι. Είδωμεν!