Ο Nikola Milutinov έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην CSKA. Και μάλιστα με ένα μυθικό 3ετές συμβόλαιο 9 εκατομμυρίων ευρώ!  Έτσι το καλοκαίρι θα πει το οριστικό «αντίο» στον Ολυμπιακό!

Η είδηση για την συμφωνία του «Milu» με τον Ολυμπιακό έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό.

Σήμερα το όλο θέμα ήρθε ξανά στην επιφάνεια. Η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» ανέφερε ότι ο Σέρβος σέντερ έχει κλείσει στην CSKA και μάλιστα υπέγραψε ήδη και συμβόλαιο για 3 χρόνια έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Nikola Milutinov έχει συμφωνήσει ήδη με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Το καλοκαίρι θα… αποπλεύσει από το μεγάλο λιμάνι και θα μετακομίσει στην Μόσχα και την CSKA.

Το ποσό που θα πάρει όμως, δεν είναι 8 εκατ. Είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς ο Σέρβος συμφώνησε να παίρνει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Δηλαδή, θα βάλει συνολικά στην τσέπη 9 εκατομμύρια ευρώ στα 3 χρόνια!

Από την άλλη, συμβόλαιο με τους Ρώσους δεν έχει υπογράψει. Ακόμα τουλάχιστον. Δεν μπορεί να υπογράψει ακόμα επίσημο συμβόλαιο, καθώς το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι εν ισχύ ως το καλοκαίρι, ενώ αν ξεκινήσει πάλι η σεζόν στην Euroleague θα παίξει κανονικά με τους «ερυθρόλευκους».

Η περσινή «χυλόπιτα»

Οι Μοσχοβίτες είχαν από πέρσι στο μάτι τον Nikola Milutinov και μάλιστα είχαν κάνει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός όμως, τους είχε κλείσει την πόρτα και τους έριξε «χυλόπιτα».

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πει «όχι» παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος είχε ακόμα μόλις 1 χρόνο συμβόλαιο και ήξεραν ότι μπορεί να τον χάσουν αυτό το καλοκαίρι χωρίς να πάρουν ούτε μισό ευρώ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πείσει τον Nikola Milutinov να μείνει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο. Τα τρελά λεφτά που του έδινε η CSKA όμως, του είχαν πάρει τα μυαλά. Έτσι αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο «Ολυμπιακός» και να πει το «ναι» στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

 

ΤΟ POST TOY «ENCESTANDO.ES»