Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό καθώς αντιμετωπίζει τη Fenerbahce στη Τουρκία το βράδυ της Τετάρτης.

Η αποστολή ταξιδεύει σήμερα για την Κωνσταντινούπολη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του ντέρμπι αλλά και στο επικείμενο παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό που έχει τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ. Σαφώς και διαμορφώνει μία κατάσταση ένας ψηλός που σουτάρει από την περιφέρεια. Άλλωστε είναι και μόδα στο ΝΒΑ, όλοι ψάχνουν για ένα Stretch-5. Όμως εμείς έχουμε τις δικές μας δυνατότητες, αυτοί πρέπει να μας αντιμετωπίσουν μέσα στο καλάθι, οπότε θα κοιτάξουμε τι να κάνουμε.

Δεν αισθανόμαστε καλά όταν χάνουμε. Πάντα για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι το ζητούμενο. Το πρόγραμμά μας είναι αυτό που είναι με πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Έχει καλό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να την κερδίσουμε. Τουλάχιστον πολύ καλύτερα από προχθές (σ.σ. το ματς με τον Παναθηναϊκό).

Νομίζω όχι δεν παίζουν ρόλο τα περσινά παιχνίδια. Δεν έχει καμία σχέση. Είναι διαφορετικές ομάδες, διαφορετική περίοδος, διαφορετική φόρμα των παικτών. Δεν έχει καμία σχέση τι έγινε πέρυσι. Πάντα είναι απαιτητικό το παιχνίδι στην Τουρκία, είναι δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει. Αν παίξεις καλά, θα κερδίσεις».