Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας του αλλά και μια πιθανή μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν θα πουλήσει τους παίκτες του και πως βρίσκεται σε ανοιχτή συζήτηση με τους πρόεδρους για μία μεταγραφή. Φυσικά αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Baskonia.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι δημοσιογράφοι γράψατε ότι χρειάζεται δύο παίκτες. Στην περιφέρεια μας ο ΜακΚίσικ θα επανέλθει. Στην περιφέρεια θα έχουμε +1 παίκτη σε σχέση με την περσινή ομάδα, τον Μπραζντέικις. Πως θα καταφέρε εγώ να αξιοποίησω όλους αυτούς τους παίκτες. Συμφωνήσαμε με τους προέδρους πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, θα μας δείξει η εικόνα αν πονάει κάπου. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα με τους συνεχείς τραυματισμούς. Η ομάδα μας είχε 7 παίκτες στο Παγκόσμιο που είναι καταπομενημένοι.

Οι πρόεδροι δεν μου χάλασαν ποτέ χατίρι. Εγώ στηριζω τους παίκτες μου που έχουν κατακτήσει τίτλους. Δεν θα… πουλήσω τους παίκτες μου, όπως π.χτον ΜακΚίσικ που βοήθησε πολύ και τώρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Όλες αυτές τις βόμβες μεγατόνων όπως αναφέρονται θέλω να δείτε τι προσφορά έχουν στην ομάδα τους. Ποιος θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν καλύτερο; Aποδείξαμε πως έχουμε ένα καλό κριτήριο για να στελεχώνουμε την ομάδα. Πιθανόν να κάνουμε κίνηση όταν πιστέψουμε πως θα μας βοηθήσει μεταγραφή».

Όσο για τη Baskonia:

«H αλλαγή προπονητή έχει διαφοροποιήσει την ένταση που παίζουν στην άμυνα. Πάνε σε πολλές κατοχές στην επίθεση και τρέχουν στο transition. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλο rotation, όμως έχει ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν και να μην δώσουμε τη μπάλα στα χέρια τους».