Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στην χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Βαλένθια και ηττήθηκε με 63-56.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του ενώ ανέλαβε την ευθύνη για τη διαχείριση στη δεύτερη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας τα τελευταία τρία χρόνια, σε όλους τους τομείς του αγώνα. Πληρώσαμε την εμφάνισή μας στη δεύτερη περίοδο. Όποιος έμπαινε στο ματς, έπαιζε εντελώς έξω από το αγωνιστικό μας πλάνο. Είχαμε εννέα λάθη στο πρώτο μέρος, δώσαμε δύο ασίστ στη δεύτερη περίοδο, οπότε βιαζόμασταν και να σκοράρουμε.

Τι να πω για το θέμα του Πίτερς; Γέννησε η γυναίκα του τελικά την ώρα του αγώνα, να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να πούμε ότι έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρεις αγώνες μας φέτος. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο Φαλ και τώρα ο Πίτερς. Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη; Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό σε κρίσιμα παιχνίδια; Η παρουσία του Πίτερς απόψε προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας και ο πρώτος μας σκόρερ.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, να του πω τι; Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, θα δούμε πώς θα το χειριστούμε, δεν μπορούσα γι’ αυτό το πράγμα να κάνω κάτι άλλο. Εδώ είμαστε μία επαγγελματική ομάδα και όταν χάνεις πρέπει να ψάξεις όλες τις παραμέτρους, γιατί έχασες και πώς.

Πολλοί δεν ήταν έτοιμοι. Διαταράχθηκε η χημεία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο και φυσικά έχω ευθύνη κι εγώ».