Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει αυτή την ώρα για την σπουδαία αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Monaco.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των Πειραιωτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη προσθήκη των Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λόνγκ και φυσικά για τον προσεχή αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος ο Πετρούσεφ φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή. Για αυτό άλλωστε τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση, όπως και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών.

Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα. Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις, ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ.

Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά. Θέλουμε καλές συνεργασίες, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».