Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι το Final 4 ανεξάρτητα από την κατάληξή του αποτελεί ένα ισχυρό σοκ για τις ομάδες, ενώ εξέφρασε με βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος στους Τελικούς. Από εκεί κι έπειτα αποθέωσε τους παίκτες του, λέγοντας ότι είναι φανατικός υποστηρικτής τους, ενώ για το σημερινό παιχνίδι σχολίασε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν την ενέργεια που ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δουλέψατε αρκετά στην ψυχολογία αυτές τις μέρες;

“Ναι έχετε δίκιο. Είναι ένα ισχυρό συναισθηματικό σοκ το Final Four ανεξαρτήτου αποτελέσματος και πως κρίθηκε καθώς είναι μια κορύφωση στη χρονιά. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε σήμερα”.

Είδατε πράγματα που σας άρεσαν ή δεν σας άρεσαν σήμερα;

“Παίξαμε χωρίς ένταση κάτι που θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Είμαι φανατικός υποστηρικτής των παικτών που έχουμε φέτος αλλά έχουμε θέματα όσον αφορά το άδειασμα ψυχολογικά και κάποιους μικροτραυματισμούς που μας άφησε το Final Four. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να παίξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έκανε μεγάλη προσπάθεια, στο πρώτο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε αλλά το ματς ήταν συνέχεια στους 20 πόντους, οπότε ναι είμαστε ευχαριστημένοι”.

Θα είσαστε έτοιμοι 100% στους τελικούς;

“Φυσικά ναι”.