Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένη κι έπαιξε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ακόμη ο 57χρονος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος επεσήμανε ότι μία νίκη απέναντι στον “αιώνιο αντίπαλο” έχει κι άλλες προεκτάσεις, ενώ αναφορικά με την απουσία του Vezenkov είπε ότι αυτό το στοιχείο έβαλε ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο “τριφύλλι” και βοήθησε την ομάδα του να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πάνω στην Συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς. Το να κερδίζουμε εδώ είναι πάντα σημαντικό. Δεν είναι απλά μια νίκη. Ήμασταν αφοσιωμένοι στο πλάνο μας. Παίξαμε ομαδικά και αυτό φάνηκε από τις ασίστ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και βρήκαμε καλές θέσεις για σουτ. Παρ’ ότι το ποσοστό μας δεν ήταν υψηλό πήραμε προβάδισμα και βάλαμε σημαντικά σουτ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη».

Για την απουσία του Βεζένκοφ και το κίνητρο συσπείρωσης: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή περίπτωση. Το πώς βρίσκεις τον αντίπαλο. Η απουσία του Σάσα μας έκανε να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι. Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό».