Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση στο Σ.Ε.Φ. με τη Ζαλκίρις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει τους Shaquille Mckissic και τον Nikola Milutinov να δηλώνουν παρών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη καθιερωμένη Media Day αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ αλλά και φυσικά στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ναζ δεν ξεκίνησε προπονήσεις, γιατί θα περάσει ιατρικά το απόγευμα. Χθες ήρθε, αλλά είναι εδώ στο γήπεδο για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή αυτή. Ασφαλής είναι με την έννοια ότι θα έχει ελληνικό διαβατήριο γιατί είναι Έλληνας και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Αλλά και αγωνιστικά είναι ένας παίκτης, που μου αρέσει πολύ εμένα. Παίζει και στις δυο άκρες του γηπέδου πολύ καλά, οπότε για μένα είναι πάντα σημαντικό αυτό.

Είναι ευχάριστο που έχουμε επιστροφές, αλλά και πάλι δεν είμαστε πλήρεις. Ο Γκος είναι έξω, αλλά γενικά έχουμε επιστροφές. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας αύριο. Ο Γκος έχει βελτίωση, όμως θα χρειαστεί να κάνει μια μαγνητική ακόμα, για να δούμε την πρόοδό του και σε ποιο σημείο είναι».