Κατηγορηματικός για το…. φλέγον ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού παρά το μέτριο ξεκίνημά του στην Ευρωλίκα ήταν ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Γιώργος Μποζίκας, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα ενισχυθούν μόνο υπό ακραίες συνθήκες.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σέβομαι πάρα πολύ την άποψη του κόσμου και των δημοσιογράφων. Εμείς όμως είμαστε εδώ επαγγελματίες. Δεν παρασυρόμαστε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ που το πιστεύουμε πολύ όπως το χτίσαμε. Θεωρούμε πως έχουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς που μας δυσκόλεψαν και μας πίεσαν.

Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει παίκτης στον κόσμο που να έρθει σε μια ομάδα και να της δώσει λύσεις. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον να έρθει να μας σώσει. Πρέπει να πιστεύουμε στην ομάδα, να προσπαθούμε και να έχουμε υποστήριξη και εσωτερικά και από τον κόσμο. Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν δούμε πως υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα, πως χρειαζόμαστε κάποιον να μας δώσει ξεκούραση.

Διαβάζω κριτικές για τον Σίκμα, ενώ δεν είχε παίξει καθόλου. Από πού προκύπτει αυτή η κριτική; Σήμερα είδατε τι μας έδωσε, ενώ είχε μόνο μία προπόνηση. Ξέρουμε τι μας δίνει κάθε παίκτης και πού μπορεί να μας βοηθήσει. Πέρυσι με ρωτήσατε για τον Κάνααν και αν θα έρθει ο Ντόρσεϊ. Είδατε πως έμεινε ο Κάνααν και πέρυσι και φέτος και παίζει πολύ καλά. Πέρυσι το ίδιο έγινε και με τον Πίτερς, που είχε τον πιο δύσκολο ρόλο στην Euroleague. Φέτος έχει βρει τον ρόλο του. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος είναι παρορμητικός, είμαστε στην Ελλάδα. Όμως, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα στα δύσκολα».