Ο Sasha Obradovic ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την επικράτηση της Monaco επί του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι η ομάδα του έκανε φοβερή εμφάνιση και έπαιξε με μεγάλη καρδιά. Ακόμη δήλωσε ότι ο αγώνας βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην τακτική και στην δυναμικότητα, θυμίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό συναπάντημα στα πλέι οφς. Τέλος για τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς κι έμπειρους παίκτες κι έχει όλα τα εχέγγυα να φτάσει στο Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια φοβερή εμφάνιση. Θύμιζε παιχνίδι πλέι οφ, με πολλή τακτική και πολλή δύναμη. Ο τρόπος που παίξαμε… Δείξαμε μεγάλη καρδιά και για αυτό κερδίσαμε σήμερα. Όλοι συνέβαλαν σε αυτό.

Είχαμε πολύ θετική ενέργεια, ίσως για πρώτη φορά δεν ένιωσα κάτι αρνητικό. Υπήρχε μια ενέργεια στο γήπεδο που δεν την είχα ξαναδεί. Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δεν ξέρω πως θα εμφανιστούμε σε δύο ημέρες. Αν υπάρχει θετική αύρα από τον πάγκο, όλα μπορούν να πάνε καλά.

Ο Γιοάν Μακουντού ήταν απίστευτος από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Άλλαξε το κλίμα και μαζί του αρχίσαμε να αμυνόμαστε καλύτερα. Ο Τζέιμς είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς και όταν έχει αυτή την νοοτροπία, τότε πολλά μπορούν να γίνουν. Μπαίνει μπροστά και στηρίζει την ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι από τα φαβορί για το Final Four, Έχει παίκτες με πολλή εμπειρία, ξέρουν πως να μοιράζουν την μπάλα και μερικές φορές το κάνουν φανταστικά».