Ο Ολυμπιακός έχασε δύο κομβικούς παίκτες του φετινού ρόστερ που δεν είναι άλλοι από τους Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοβ. Αυτό σημαίνει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος ψάχνουν τους αντικαταστάτες τους και μάλιστα το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι έχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα σε μία ομολογουμένως πολύ στενή αγορά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Allessandro Maggi η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει βάλει στο μάτι την περίπτωση του σούπερ σκόρερ Markus Howard, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετικός με την φανέλα της Baskonia και μάλιστα αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που το συγκρότημα του Penarroya έφτασε μία ανάσα από την οκτάδα.

Για του λόγου το αληθές ο βραχύσωμος γκαρντ μέτρησε 14,2 πόντους και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε ακόμη πιο υψηλά νούμερα με 16,1 πόντους κατά μέσο όρο. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι ο Αμερικανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βάσκους, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι “ερυθρόλευκοι” είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν ένα πολύ υψηλό buy out, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους και να προσθέσουν ένα εξαιρετικό επιθετικό όπλο στην μηχανή τους.