Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να υλοποιήσει μία πολύ μεγάλη επιστροφή, καθότι τα βρήκε σε όλα με τον Nikola Milutinov, ο οποίος ήθελε από πέρυσι κιόλας να επιστρέψει στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες το deal μεταξύ των Πειραιωτών και του 28χρονου άσου είναι για δύο χρόνια και με συνολικές απολαβές 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά το μεγάλο comeback.

Ο Σέρβος διεθνής μπορούμε να πούμε ότι ανδρώθηκε μπασκετικά στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, καθότι ήρθε για τους νταμπλούχους Ελλάδος το 2015 όντας απλά ένας σέντερ με προοπτική και αποχώρησε το 2020 με τις περγαμηνές ενός εκ των κορυφαίων ψηλών της Euroleague. Ως γνωστόν από το 2020 μέχρι και σήμερα ο Milutinov ήταν μέλος της CSKA Moscow, με την οποία πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ την περυσινή σεζόν αποτέλεσε  τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της, καθότι σημείωνε 16,1 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ και αναδείχθηκε MVP της κανονικής διάρκειας της VTB League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Milutinov είχε πολύ μεγάλη προσφορά και από την Virtus Bologna, η οποία ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να ενταχθεί ξανά στους νταμπλούχους Ελλάδος. Τέλος ο Σέρβος διεθνής αναμένεται να δημιουργήσει ένα δίδυμο πολύ μεγάλης ποιότητας και μεγέθους με τον Moustapha Fall, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φαντάζει πολύ ισχυρός στην θέση “5” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.